joonas-1024x669

Joonas Kuusela  Fysioterapeutti (AMK) 2011

 

  • Lisäkoulutukset: MDT 2015, Credentialling Examination, FM (faskiamanipulaatio) 2017, Level I
  • Erityisosaaminen: Tuki- ja liikuntaelinvaivat (akuutit ja pitkittyneet vaivat sekä leikkausten jälkeinen kuntoutus), faskiamanipulaatio, MDT & kinesioteippaus.

 

Olen koulutukseltani fysioterapeutti (AMK) ja erikoisosaamista olen hankkinut tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntouttamiseen. Pääosan työurastani olenkin tehnyt erilaisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen parissa. Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikenikäiset asiakkaat syyhyn katsomatta. Suunnitellaan yhdessä sinun tarpeitasi vastaava kuntoutusohjelma, jolla pääset tavoitteesi, oli se sitten vaikkapa kivunlievittäminen, leikkauksesta/vammoista kuntoutuminen, harjoittelusta palautuminen tai lihasjumien helpottaminen. Hyödynnän manuaalisia tekniikoita osana terapiaa (mm. lihaskalvokäsittelyt, hieronta sekä nivelten mobilisoinnit). Omaa harrastetaustaa minulta löytyy kuntosaliharjoittelusta, pitkänmatkan juoksusta, hiihdosta, salibandystä sekä jalkapallosta.


linda-nieminen-e1446698118421

Linda Nieminen  Fysioterapeutti (AMK) 2014, Seksuaalineuvoja 2016

Lisäkoulutukset: Lantionpohjan fysioterapian peruskoulutus 2014, Lantionpohjan manuaalinen käsittely 2015, Sonopalpaatio 2016, Pelvicus-koulutus 2015, 2016 ja 2017.       

Erityisosaaminen: Naisten ja miesten lantionpohjan toimintahäiriöiden fysioterapia. Odotusajan ja synnytyksen jälkeinen fysioterapia. 

Liikunnallisen taustani myötä ajauduin unelma-ammattiini. Tanssi monessa eri muodossa sekä Capoeira ovat rakkaita harrastuksia koirieni lisäksi. Valmistuin fysioterapeutiksi Rovaniemellä 2014. Opinnäytetyöni lantionpohjalihaksista johdatti minut kouluttautumaan lantionpohjan fysioterapian osaajaksi. Lantionpohjan ongelmissa osatekijänä voi olla seksuaalisuuteen liittyvät asiat, joten täydensin osaamistani seksuaalineuvoja -koulutuksella valmistuen 2016.  Seksuaalineuvoja opintojeni myötä ajauduin ohjaamaan Rovaniemellä Delfins -veraistukiryhmää aikuisille, jotka ovat kokeneet seksuualista hyväksikäyttöä. Yksityisvastaanoton lisäksi koulutan sekä ohjaan MutsFit -pienryhmiä odottaville ja synnyttäneille äideille, korostaen lantionpohjalihasten hyvän toiminnan tärkeyttä.