glaukooma

  • Onko sinulla jo todettu glaukooma mutta säännöllinen seuranta puuttuu?
  • Etsitkö paikka missä kattavat glaukooma tutkimukset voitaisiin tehdä?
  • Onko lähisuvussasi todettu glaukoomaa ja haluat varmistua omasta tilanteestasi?

Lapin Lääkärikeskus tarjoaa asiakkailleen kattavan glaukooman (silmänpainetauti) seurantaan ja diagnostiikkaan kehitetyn Glaukoomaklinikan helposti, nopeasti ja edullisesti.

Kuinka Glaukoomaklinikka toimii?

Glaukoomaklinikalla hoitajamme suorittaa sinulle kattavat glaukoomaan tutkimukseen ja seurantaan liittyvät tutkimukset yhdellä kertaa. Toisella käynnillä tapaat silmätautien erikoislääkärimme Hannele Typön. Vastaanotolla käytte yhdessä silmälääkärin kanssa läpi tutkimustulokset ja silmälääkäri myös luonnollisesti tutkii vielä silmäsi. Tällä toimintamallilla silmälääkärillä on käytössään kaikki tarvittava tieto glaukooman hoidon seurantaan tai diagnoosin laatimiseen liittyen, eikä yleensä useampia käyntejä enää tarvita.

Ota yhteyttä ajanvaraukseemme 020 7199 780 tai ajanvaraus@lapinlaakarikeskus.fi.

Silmätutkimuksiin koulutettu hoitajamme ottaa sinuun yhteyttä ja sopii sinulle parhaiten sopivan tutkimusajan. Hoitajaltamme saat tarkemmat tiedot tutkimuksiin valmistautumisesta ja tutkimuksien etenemisestä. Kattavien tutkimusten tekemiseen kuluu noin 1 – 1,5h.

”Minulla on jo oma silmälääkäri mutta tahtoisin päästä säännöllisesti tutkimuksiin.”

Ei hätää. Tämä onnistuu myös kauttamme. Teemme sinulle saman tutkimuspaketin hieman edullisemmin. Tutkimusten jälkeen toimitamme luvallasi tutkimustulokset suoraan nimeämällesi silmälääkärille. Otathan tutkimuksiin tultaessa mukaan silmälääkärin tekemän lähetteen. Hinta tutkimuspaketille ilman vastaanottoa on yht. 130,00€ kela-korvattuna sisältäen klinikkamaksun.

”Voinko käydä teillä mittauttamassa silmänpaineet?”

Kyllä, teemme silmänpainemittauksia arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Toivomme, että varaat etukäteen ajan mittaukselle numerosta 020 7199780. Tulethan silmänpainemittaukseen hieman aiemmin paikalle. Luotettavan tuloksen saamiseksi on suositeltavaa istua noin 10-15min, jotta paineet ehtivät liikkumisen jälkeen tasoittua. Fyysinen rasitus, kuten portaiden kiikkuminen ja normaali kävely juuri ennen mittausta, nostavat silmänpainearvoja normaalia korkeammaksi. Silmänpaineen mittaus maksaa meillä 6,00€ ilman kela-korvausta. Silmänpaineen mittauksen hintaan ei lisätä klinikkamaksua.