Yleislääkärin pikavastaanotolle nopeasti ja edullisesti, vain 39,90€ Kela-korvattuna.

Pikavastaanotto palvelee ma-pe klo 8-16 ajanvarauksella. (Ei arkipyhinä tai viikonloppuina.)

Heräsitkö aamulla huomaten saaneesi esim. silmätulehduksen?

Sairastuitko flunssaan tai vatsatautiin ja tarvitset sairauslomaa?

Epäiletkö hiiva- tai virtsatietulehdusta?

Huomasitko, että esim. verenpainetaudin hoitoon käyttämäsi lääkkeet ovat loppuneet, eikä reseptisi ole enää voimassa?

Oletko lähdössä ulkomaille ja tarvitse rokotteen matkaa varten?

Kaaduitko tai loukkasitko itsesi muuten?

Epäiletkö lapsellasi korvatulehdusta?

Kuulostaako jokin edellä mainituista tutulta? Silloin oikea osoite on Pikavastaanottomme. Voit kääntyä puoleemme pikapoli-tyyppisissä vaivoissa ja asioissa. Huomaathan, että listatut tapaukset ovat vain esimerkkejä. Yleislääkärimme auttaa myös laajassa kirjossa muita äkillisiä vaivoja.

Pikavastaanotolla hoidamme yleislääkäritasoiset akuutit vaivat ja asiat kuten, joiden hoitamiseen riittää lyhyt aika max. 15min. Mikäli sinulla on useita vaivoja tai asioita, varaathan pidemmän ajan. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua tarvittaessa ajan varaamisessa.

Reseptin kirjoituksesta perimme lisäksi Kelan Kanta-maksun 0,85€.

Pikavastaanoton yleislääkäri tekee tarvittaessa lähetteet röntgen ja laboratoriotutkimuksiin, fysioterapiaan tai erikoissairaanhoitoon. Tarvittavat röntgen ja laboratoriotutkimukset voimme useimmiten tehdä joustavasti arkisin heti vastaanoton yhteydessä. Meiltä on saatavilla myös pikanäytteet kuten CRP, nieluviljely ja virtsan pikaseulonta. Tutkimukset eivät sisälly pikavastaanoton hintaan. Tarvittaessa yleislääkärimme voi konsultoida paikalla olevia eri erikoisalojen erikoislääkäreitä. Pikavastaanotolla mahdollisesti tehtävät toimenpiteet (esim. kortisonipistos) laskutetaan erikseen.

Ohjeita vastaanotolle tultaessa:

Mikäli sinulla on aika varattuna, voit tulla suoraan 1 kerroksen odotustilaan, mistä lääkäri pyytää sinut suoraan nimelläsi vastaanotolle. Pikavastaanotolle ei ole erillistä ilmoittautumista.

Tiedot perussairauksista, säännöllisesti käytettävistä lääkkeistä ja mahdollisista lääkeaineallergioista on hyvä olla matkassa. Pikavastaanottomme lääkäri voi tarvita tietoja lääkkeitä määrätessään tai tutkiessaan käyntiisi liittyviä oireita.

Mikäli tulet rokotetta varten pikavastaanotolle, otathan ensin yhteyttä ajanvarausnumeroomme. Lääkärimme on teihin yhteydessä ennen vastaanottoajan varaamista. Hän kartoittaa tarvitsemanne rokotevalmisteet ja tekee niistä valmiiksi sähköisen reseptin. Vastaanotolle tullessasi sinulla on siis jo valmiina kaikki tarpeellinen, eikä toista vastaanottokäyntiä tarvitse sen vuoksi varata.

Otathan vastaanotolle mukaan uusittavat reseptit. Huomaathan että Pikavastaanotolla yleislääkärimme ei uusi PKV lääkkeitä. Näiden lääkkeiden uusimisen edellytyksenä on, että lääkärimme tuntee riittävän hyvin niiden määräämisessä käytetyt perusteet. Lisäksi periaatteisiimme kuuluu, että lääkärillä on jo aiempi hoitosuhde PKV- lääkkeen uusimista pyytävään potilaaseen.

Mikäli esim. lapsen korvatulehdus on toistuva ja pitkään jatkuva, suosittelemme kääntymään korva,- nenä- ja kurkkutautien erikoislääkärimme Kaisa Kemppaisen puoleen.

Otathan vastaanotolle mukaan kela-kortin. Kela-kortin esittäminen on edellytys Kela-korvauksen saamiselle.

Mikäli sinulla herää mieleesi kysymyksiä, otathan yhteyttä ajanvaraukseemme. Henkilökuntamme auttaa sinua mielellään mieltäsi askarruttavissa asioissa ja ohjaa tarvittaessa vaivaasi sopivalle vastaanottoa pitävälle lääkärillemme.