viikonloppu

Sairastuitko viikonloppuna ja tarvitset lääkärin aikaa?

Onko sinulla haasteellista järjestää arkisin aikaa yleislääkärin vastaanotolle omien aikataulujesi vuoksi?

Ei hätää sillä Yleislääkärimme pitävät vastaanottoa vuoden jokaisena päivänä. Sairasvastaanoton lisäksi myös ajoterveystarkastuksia tehdään viikonloppuvastaanotolla. Huomaathan, että Pikavastaanottoa ei ole viikonloppuina ja arkipyhinä.

Ajanvaraus tapahtuu tuttuun  tapaan joko nettiajanvarauksen kautta tai puhelimitse.

Viikonloppuvastaanotto myös ilman ajanvarausta.                                                                         Meillä on käytössämme päivystysaikoja. Päivystysajat eivät näy nettiajanvarauksessa. Viikonloppujen ja arkipyhien päivystysajat on tarkoitettu pienien vaivojen nopeaan hoitoon. Näitä ovat esimerkiksi silmätulehdukset, flunssat ja vatsataudit. Suosittelemme ottamaa yhteyttä ajanvarausnumeroomme ennen päivystysvastaanotolle tuloa. Vastaanottohoitajamme kertoo sinulle sopivan ajankohdan, jolloin vastaanotolle on hyvä tulla. Näin toimimalla vältät turhan jonotuksen.

Viikonloppuisin otamme myös pikanäytteitä kuten CRP, nieluviljely ja virtsan pikaseulonta. Tutkimukset eivät sisälly viikonloppuvastaanoton hintaan.

Huomaathan, että viikonloppuisin yleislääkärimme eivät uusi PKV lääkkeitä. Näiden lääkkeiden uusimisen edellytyksenä on, että lääkärimme tuntee riittävän hyvin niiden määräämisessä käytetyt perusteet. Lisäksi periaatteisiimme kuuluu, että lääkärillä on jo aiempi hoitosuhde PKV- lääkkeen uusimista pyytävään potilaaseen.

Yleislääkärin Viikonloppuvastaanotto:

Avoinna: Lääkärin vastaanotot klo 10-14. Ajanvaraus on avoinna klo 9-14.